welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Okavango

9-8-2015, Okanvago Delta, Botswana
De enkel van de dame van gister is redelijk ok maar niet goed genoeg voor haar om mee te gaan op de excursie de Okavango Delta in. Dat is wel erg sneu.

De twee enkeldames blijven dus achter bij de lodge terwijl wij richting het opstappunt van de delta rijden. De truck wordt in een dorpje geparkeerd en in een 4x4 vrachtwagen rijden ze ons verder.
De groep gaat op de boot en wandelen maar Walt en ik mogen niet mee. We hebben dus een dag stuk te slaan. De laptopjes gaan open en we typen er op los. We hebben voor de lunch ook eten mee moeten nemen dus de braai gaat aan en zo zitten we midden op de dag te grillen. Ik zou niet op het idee gekomen zijn maar als je chauffeur een Zuid-Afrikaan is dan maak je nog eens wat mee. Hij snapt weer niet dat ik er aan dacht om iets “snels en makkelijks” te maken. Waarom?? Als je alle tijd hebt? Tja, daar heeft ie een punt.

Als de groep terug is rijden we weer naar de lodge waar we vrijwel direct aan het avondeten kunnen.

 

10-8-2015, Bagani, Namibia
Omdat het hier wel aangenaam is blijven we tot na de lunch. Dan rijden we weer richting Namibië. In Bwabwata NP zien we Sabel antilopen. Top! Die had de groep nog niet gezien.

We zijn op tijd bij de lodge voor de liefhebbers om mee te gaan op een boottochtje naar de watervallen en om de nijlpaarden te spotten.
Het eten  is deze avond wel in orde en vele blijven nog even in de bar hangen.

 

 vorig verslag

 volgende verslag