welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Nieuwe groep

 

26-7-2015, Kaapstad.

De verhalen gaan korter en korter worden. Beschrijven wat je al tig keer gezien hebt is moeilijk en wat er soms voorvalt in de groep kan ik ook niet opschrijven. Daarnaast blijk ik amper toe te komen aan schrijven en begint het een last te worden. Ik ga het dus kort houden over deze trip

Mijn groep komt aan het einde van de ochtend keurig op tijd binnen. De vertraging is recht getrokken door de overstap in Dubai.
We rijden naar het hotel waar ik de lunch heb geregeld en terwijl iedereen eet informeer ik ze.
Iedereen gaat naar de kamer en ik ga als een gek shuttels regelen voor naar de tafelberg. Vanaf morgen is de lift 2 weken gesloten ivm onderhoud. Het is nu helder en voor het eerst in een week waait het amper. De enige kans dus voor de mensen om er heen te gaan.
Daarna moet ik alle andere excursies regelen en een briefje onder alle deuren schuiven met de definitieve tijden.
Op mijn kamer ga ik de paspoortlijst maken en dan avondeten. Ik dacht even alleen te gaan eten maar in het hotel schuiven er een paar mensen van de groep aan. Altijd gezellig en ik kan zo wat kennismaken.

27-7-2015 Maandag, Kaapstad
Ik sta op om de mensen op de juiste bus voor de juiste toer zetten. Als iedereen vertrokken is ga ik ontbijten en daarna naar de supermarkt voor wat boodschappen.
Ik ben op tijd terug om in de middag mensen weer in andere busjes te zetten voor andere toertjes.
Dan kan ik de straat op om ergens te lunchen en de rest van de middag zit ik op mijn kamer om mijn website bij te werken.
Als ik het zat begin te worden wil ik een bad nemen. Ik ben er al helemaal klaar voor als ik er achter kom dat er geen stop bij zit. L

’s Avonds ga ik met de groep uit eten bij Marco’s. Ik heb 2 jarigen in de groep en die moeten zich melden bij de band. Er wordt even gedanst en ik vind dat mijn groep er gezellig in mee gaat.

28-7-2015, Dinsdag Kaapstad.
Vandaag is een kwestie van het ritueel van gister herhalen. Mensen op toertjes zetten en de rest van de dag mijn website bijwerken.
Nu heb ik de stop voor mijn bad weten te regelen dus heb ik echt asociaal lang in bad gelegen.
’s avonds eet ik iets kleins in het hotel en ga tv kijken in bed.

 vorig verslag

 volgende verslag