welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

inflatie?

15-4-2015, Bulawayo    
De groep gaat een hele dag op pad naar de Matopo hills. Bushman rotstekeningen bekijken, bij een dorpje langs en op wandelsafari om neushoorns te spotten.
Ik zwaai ze ’s ochtends uit en ga daarna met Walt op zoek naar de supermarkt die hier schijnt te zitten. We kopen een paar bolletjes en ham. Hopelijk is het mijn groep ook opgevallen dat de prijzen in de supermarkt hier hoger liggen dan in Nederland. Een zak muesli is $5, 1 appel $2,5 en 6 zachte bolletjes en ham $8. Maar hier kunnen we wel met z’n tweeën 2 keer van ontbijten en 1 keer lunchen.

En dan volgt een lange dag van niet veel doen. Ik werk mijn manual bij en Walt zijn administratie. Hij komt buurten als ie zich verveelt en we kijken samen op Discovery een braintrain programma.
Ik kan bewijzen dat mijn ene hersencel beter functioneert dan je zou denken. De meeste van de doordenkertjes doorzie ik vrij vlot.
Na de lunch gaat hij skypen en ga ik werken aan mijn reisverslagen. Al moet ik eerlijk bekennen dat er een middagdutje bij ingeslopen is.

Om 18.00 ga ik buiten op een bankje wachten met een boek tot de groep terug komt. En dat was om 19.30. En ik heb het niet warm meer. Ze hebben het heel mooi gehad. Ze zijn vlak bij de neushoorns geweest. 
Snel weer wat eten bij het steakhouse en een filmpje kijken en dan zit de dag erop.

 vorig verslag

 volgende verslag