welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Vervetmonsters

9-4-2015, Okavango

De groep gaat op dagexcursie en ik mag niet mee. Niet heel erg want ik heb zat te doen maar voor jullie lezers is het een beetje jammer. Zit ze in de prachtige Okavango Delta en komt ze niet verder dan het terras van de accommodatie. Tja.... Het leven van een reisbegeleider is aanmerkelijk saaier dan dat van de reiziger. Sorry.

Ik check of de lunch mee gaat en zwaai ze uit. Dan terug naar mijn kamer voor een uitgebreide douche en daarna mijn tijd nuttig gebruiken. Met mijn laptopje en een prachtig uitzicht. Hoewel het vanochtend helder was en het een hele hete dag leek te gaan worden zit ik nu met 3 t-shirts aan. Er is een flinke wind op komen zetten en het is bewolkt. De wind staat vol op het restaurant gebouw. Beetje jammer dat mijn beide vestjes in de truck liggen op 45 minuten rijden van hier.
Walt heeft een eigen bedrijfje met website en facebookpagina. Maar als ie sprongen vooruit wil maken moet ie daar iets aan of mee gaan doen. We zitten uiteindelijk bijna 5 uur. Hij noteert braaf al mijn tips en tricks. Alles wat ik weet over de opbouw van een site, kruimelpaden, links in je site, tekstoptimalisatie voor seo en de kracht van sociale media. Die heeft als ie thuis is wel een paar weken werk aan de winkel. 

Halverwege de middag is de meute weer terug. Net als de wind een beetje gaat liggen. Dus hangt iedereen weer lekker rond op het terras. De vervetaapjes kijken de pinda’s uit je handen. Diezelfde aapjes hebben er voor gezorgd dat ik nu brak ben. Ik ging om 16.00 even voor een uurtje mijn ogen dicht doen. En ik zonk net lekker weg in een fijne slaap toen er ineens een kudde apen over het dak van mijn safaritent begonnen te rennen. En dan houden plannen om te slapen wel op. Ik zit dus duf voor me uit te staren tot het eten komt.
Na het avond eten ben ik nog steeds super moe dus ik lig gruwelijk vroeg in bed. Friends gaat voor 2 afleveringen op en dan vallen de luikjes dicht.

  vorig verslag

 volgende verslag