welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Ze zijn allemaal hetzelfde

1-4-2015, Swakopmund.

Vandaag heb ik niets te doen omdat we gister alles in 1 dag gepropt hebben. Ik ben op tijd bij het ontbijt en zwaai de groep uit die op dolfijnentocht gaat. Daarna gaat Walt bezig met zijn administratie dus schuif ik aan om mijn kant van het verhaal met hem recht te trekken. Daarna pak ik mijn zelfgemaakte draaiboek er bij en werk alles bij met de aantekeningen die ik nu gemaakt hebt. Je verzamelt heel wat telefoonnummers in een week.
Ik ben er zo de hele ochtend mee zoet. Simone komt nog even bij me zitten en we nemen wat werk gerelateerde zaken door. Ondertussen zit ik te wachten op Walt die de truck even mee heeft op “a spin trough town” maar “back for lunch”. We willen een tentje in de straat checken voor eventuele toekomstige trips.
Om 12.00 heb ik trek. Om 13.00 komen de dolfijn mensen enthousiast terug. Om 13.30 heb ik honger. Om 14.00 vertrekt de groep voor een townshiptour en om 14.05 loop ik lichtelijk pissig richting een lunchplek.

Terug in het hotel werk ik nog wat verder, beetje lezen, drie keer op en neer naar de laundry om te zien of het al klaar is en om 17.00 komt Walt aan zetten. Ik ben al voorbij het punt dat ik pissig ben. Je vraagt je alleen soms af hoe moeilijk het is om de telefoon te pakken en te zeggen: “ik heb andere plannen” of stuur een smsje. Hij komt binnen lopen en kijkt me aan en zegt; “What!?!?”
Kijk, ik was nog niet pissig maar je kunt er ook om vragen. Dus ik zeg: niets hoor, heb je een leuke dag gehad? Hij: Ja! Ik mocht mee met 1 van de vliegtuigjes voor het skydiven!!!
Ik: Walt, volgende keer als je een afspraak hebt bel je op! Of je komt terug en zegt: joh, er kwam iets leukers tussen, sorry.  Je gaat niet op mij zitten katten alsof ik de boze heks ben terwijl jij degene bent die even sorry moet zeggen. Hij schrok er van….hahaha
Na een omslachtig verhaal waar een sorry in verborgen leek te zitten heb ik het hem maar vergeven. Het ligt gewoon niet in zijn natuur om een verontschuldiging aan te bieden geloof ik. Ik wen er al aan.

’s Avonds gaan we eten bij Napolitana. Walt komt bekenden tegen en de verhaallijnen zijn net 1 grote soap. Reminder voor mezelf om nooit in een afgelegen dorp te gaan wonen.

 Vorig verslag

 volgende verslag