welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

smullen

 

30-7-2011 Swakopmund

Vannacht was het voor het eerst niet echt koud en we kunnen “uitslapen”. Een deel van de groep gaat om 8.00 weg voor een Quadbiketour. Ik ga met Yvonne, Melanie en Linda het stadje in voor ontbijt. The Garden Café is een pracht plekje met heerlijk eten. De dames moeten om 10.00 terug zijn voor de townshiptoer. Ik blijf nog even zitten schrijven aan mijn verslag. Dan op zoek naar internet. Dat valt nog niet mee. Alles is dicht. Na 3 dichte internetcafés vind ik er eindelijk eentje in een achteraf steegje. Ik check mijn werkmail, twitter voor mijn werk en doe mijn verplichte facebook posting. Man, man, man dat sociale media gebeuren kost toch een hoop tijd. 

Daarna op zoek naar een apothee want er schijnt wel degelijk malaria te zijn in deze tijd van het jaar. Als laatste taak voor mijzelf moet in een mega pot nivea scoren want iedereen heeft een mega droge huid.
Ik loop terug naar de camping waar een deel van de groep terug is. Even lekker in het gras zitten schrijven en genieten van de eerste lekkere zon van deze reis.

Ik ga met Carlynne terug de stad in om boodschappen te doen en een wasserij te zoeken. We lunchen bij de Garden café met een heerlijke bobotiewrap.
Een wasserij vinden wil ook al niet echt vlotten maar uiteindelijk lukt het gelukkig wel. Ik ga voor de tent wat lezen. Helaas begint het te waaien en is buiten zitten niet meer leuk. De rest van de groep komt nu ook terug. We gaan een bar zoeken om uit de wind te zitten.
We gaan bij een steakhouse eten. Een deel van de groep gaat daarna nog naar een kroeg maar ik ga richting tent.

vorig verslag

volgende verslag