welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Afscheid

 

12-8-2011 Pretoria

Voor de laatste keer breken we de tenten af. Ik zal het nog gaan missen.

Wederom een lange dag rijden maar wel over lekkere wegen. Om 16.30 zijn we in Tswana lodge waar we slapen op dormkamers. Iedereen stort zich op het her in pakken van zijn tas. We komen allemaal samen op 1 kamer om de kaarten te schrijven voor het afscheids-etentje.
Voor Carlynne hebben we ook een kookboekje gemaakt met onze favoriete recepten. Het lijkt wel schoolkamp zo knus zitten we bij elkaar. In het hostel is een lekkere maaltijd voor ons gemaakt en we zetten Robinson en Carlynne in het zonnetje.

13-8-2011 Pretoria - Amsterdam

De groep gaat op Soweto toer. Iets dat ik al eens eerder heb gedaan en soms moet je een goede eerste indruk niet nog eens over doen. Ik kan dus een beetje uitslapen en aan mijn verslag schrijven. Ik ga met Nienke uit de single groep naar een groot winkelcentrum. We splitsen op want hebben allebei zo onze eigen missie. Ik zoek een supermarkt en koop allerlei dingen die we in Nederland niet hebben zoals kruidenmix voor cottage pie en goede bobotie. Ik heb met Nienke afgesproken om samen te lunchen bij een sushibar. Genieten!

We nemen een taxi terug naar het hostel en dan is het nog maar een paar uur. Om 18.00 stappen we voor de laatste keer in de truck. Om 19.15 staan we op de luchthaven en nemen afscheid van Robinson en Carlynne.

Hoe weet je dat je een leuke groep hebt?: Als je op de dag van vertrek nog steeds zin hebt om met zijn alle een spelletje te doen om de tijd te doden!
De vlucht vertrekt om 23.30 en na een prima nachtje komen we de volgende dag in Nederland aan.

 vorig verslag

 volgende verslag