welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Baobab

6-8-2011 Okavanga – Getwa


We mogen uitslapen! Wake-up call om 6.30. Na een snelle kop thee gaan we op gamewalk. We zien alleen wat vogeltjes en wat stront. Na het ontbijt pakken we de spullen in en stappen weer in de mokoro. Om 10.30 staan we weer bij het startpunt. We rijden terug naar de campsite waar we alle spullen in de truck stoppen. In het stadje moet Carlynne boodschappen doen en lunchen wij bij een hamburgertent. Om 14.30 gaan we rijden. Onderweg moeten we bij een controlepunt uitstappen en al onze schoenen door een badje halen.

Om 17.00 komen we aan in Boababworld campsite. Werkelijk immens grote Baobab bomen staan er. De campsite is prachtig alleen schijnt het hier te stikken van de slangen. Ik dacht dat ik redelijk over mijn fobie heen was maar ik krijg een knoop in mijn maag en hart klopt in mijn keel. Na een uur is dat nog steeds zo. Ik ga maar eens informeren wat een kamer kost. €66,0 is me alleen net weer wat te veel. We eten bobotie en spelen regenwormen. Ik ga ook nog even kijken in de bar…..kortom, ik stel het naar bed gaan uit.
Robinson komt naar me toe om te zeggen dat Carlynne een kamer heeft en dat ze me uitnodigt om die te delen. Daar zeg ik geen nee tegen. Misschien doe ik dan een oog dicht.

vorig verslag 

 volgende verslag