welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Zaakwaarnemer

We hebben Rudi's broer gebombardeerd tot zaakwaarnemer. Tijdens onze afwezigheid kan hij de financiën een beetje in de gaten te houden en in geval van nood dingen voor ons regelen.

Omdat hij in het huis blijft wonen hoeven we de post niet door te zenden. Vandaar dat onze keus op hem is gevallen. We blijven via de mail contact houden over eventuele zaken

Bij de rabobank hebben we een extra pasje aangevraagd en een apparaatje om te Internet bankieren. De machtiging kan je bij de bank regelen door samen langs te gaan.
Bij de abn-amro hebben we ook een extra pas geregeld en daar kon de machtiging geregeld worden door een formulier te tekenen en op te sturen met een kopie van de legitimatie.

We hebben een brief klaar gelegd waarin we uitstel aanvragen bij de belastingdienst. Hij moet deze in februari op de bus doen en dan komt het goed.

We hadden gehoord dat je het ook officieel moet regelen bij een notaris. Bij navraag bleek dit niet nodig te zijn. Dat scheelt weer want we hadden tot nu toe 2 bedragen gehoord. 100 en 285 euro!
Mocht je een eigen woning achterlaten met een huurder er in dan is het misschien wel een goed idee om het bij de notaris te regelen.