welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Rustig

Dag 12, 13-9-2003 Drakensbergen

We hebben gister al besloten niet met de wandeling van deze ochtend mee te gaan. 7,5 kilometer berg op naar rotsschilderingen en dan dezelfde route terug zagen we niet zo zitten. Vooral omdat je in een groep niet je eigen tempo kan bepalen. Nu konden we uitslapen. Omdat we gister er zo vroeg inlagen waren we om 8.00 helemaal wakker. Volgens Koen had hij hier nog nooit regen gehad. Dus,…… het regende! We hebben daarom een beetje niks gedaan, gekletst met Mirella die nog niet lekker kan lopen en een handwasje.

Om een uur of twaalf hadden we toch nog 6 andere achterblijvers zo ver gekregen dat ze mee wilde om een stukje te lopen. Twee uur later waren we compleet doorweekt van de motregen weer terug. De net gewassen beige broeken waren helemaal zwart van het roet van de geblakerde velden. Lekker op drogen bij het kacheltje met een boek.

's avonds hebben Klaas en Jeroen pasta met veel groente en sla gemaakt. Nog even in de oven met wat kaas erover en genieten maar. De afspraak was dat wij dames  zouden afwassen. Na het eten moesten we douchen omdat de bus morgen om 6.00 zal vertrekken en er dan nog geen licht is.

 vorige verslag

 volgende verslag