welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

there we go...

5-10-2014, Hazyview

Vandaag komt de nieuwe groep aan. Lekker luxe ontbijten in Belvedere en om 8.00 rijden we richting luchthaven. Om 9.00 land het vliegtuig. En nu weet je wel dat ze dan niet binnen een half uur voor je neus staan maar na ruim een uur hebben we nog niemand gezien. Gelukkig staan er meer Nomadcollega’s op klanten te wachten dus het ligt niet aan ons.
Pas om 11.15 hebben we onze groep compleet. We gaan op pad met 3 stelletjes met een gemiddelde leeftijd van 31. Op het eerste gezicht lijken ze te kunnen matchen.

En dan een lange rij dag naar Hazyview. Ik zit het eerste stuk achter in om uit te leggen hoe het eten in zijn werk gaat. Bij de eerste benzinepomp stoppen we om te pinnen en even wat te drinken te kopen. En dan ga ik voor in zitten. En ik denk dat ik veilig kan zeggen dat ik geen klik heb met Siziba. Het is een zeer zelfingenomen, arrogante en negatieve man. Ik moet vandaag voor de 100ste keer aan horen dat hij kamperen haat, budgettrips haat, budgetfood haat, de route kut is, mijn werkgever kut is, mijn kookplannen kut zijn. Oh, en dat ie er ook niet op zit te wachten om met me te praten tijdens de ritten.
Dat waren 8 gezellige uren. Helemaal toen hij me ging vertellen dat ik de geplande maaltijd niet mocht maken. Want dan zouden de klanten laat eten. We zouden namelijk om 17.30 aankomen. Ik moest pasta maken. Maar ja, daar heb ik de ingrediënten niet voor ingekocht en trouwens…17.30 is behoorlijk vroeg op deze route. Als ik altijd iets snels moet maken als we zo laat aan komen dan kan ik maar beter alleen pasta kopen.
Dus ik zeg: “neh, I’ll be fine. It’s pretty fast what I have planned”. Krijg ik als antwoord: “you better not argue with me. Listen to someone with experience”.
Nou…dan komt stoom uit mijn oren. Dus ik zeg: “it’s not an argument but a conversation. I have done this before and I will be fine!”

Dit gaat een hele hele lange reis worden.

Uiteraard in Hazyview gewoon in minder dan een uur een prima maaltijd op tafel gezet. Jeroens beroemde couscous met Griekse kip en tzatziki. Erg smakelijk al zeg ik het zelf. En Marokkaanse sinaasappel toe.
Ze hadden ons bij de lodge verwacht maar niet gezien dat we met “maar”6 zijn. Ze dachten met 20. Dus iedereen heeft de eerste nacht een eigen kamer. Lekker!

 vorig verslag

 volgende verslag