welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Wisseling van de wacht


4-10-2014,

En ook vandaag is op papier een vrije dag voor mij.

Walt wil om 8.00 vertrekken dus staat mijn wekker op 7.00. Zo heb ik nog de tijd om alle spullen die over zijn gebleven van de vorige groep over te laden in de nieuwe truck. We gooien natuurlijk geen goede kruiden en haardhout weg.

Ik zwaai Walt uit en ga met Siziba de nieuwe truck op orde maken. Matjes laden op het dak, mijn boodschappen in de zeer onhandige keuken achter in en de watertank vullen. Gelukkig is deze truck verder wel schoon en klaar afgeleverd dus dat scheelt weer.

Ik skype even met mijn moeder en Jeroen en om 14.00 krijgen we ons tourbudget dus kunnen we boodschappen gaan doen. Siziba rijdt 10 supermarkten voorbij om ruim een uur later te stoppen bij een gigantische shoppingmall. En weg is ie….
Ik ga dus maar gewoon beginnen aan de grote boodschappen. 1,5 uur later ben ik klaar maar Siziba is in geen velden of wegen te bekennen. Ik sms hem dus maar even. Als ik bij de kassa sta komt ie aan zetten. Hij moet zelf nog “even” iets hebben uit de supermarkt maar komt me zo helpen.
Letterlijk een uur later sta ik nog steeds met 2 volle boodschappenkarren op hem te wachten!
Ik zak bijna door mijn hoeven. Het is 17.00 en ik moet nog lunchen.
Wanneer hij eindelijk komt aanzetten met tassen vol pampers, babyvoeding en nieuwe kleren vraag ik hem of het gelukt is om sloten te kopen, sleutel bij te laten maken en een microfoon te regelen. Ehm….nee…daar was ie niet aan toe gekomen.
Dit beloofd wat!

We eten fish and chips en gaan dan tanken. Terwijl hij tankt ren ik een andere winkel in om sloten te kopen en te kijken of ze een microfoon verkopen.
We rijden terug en ik mis Walt nu al! Siziba rijdt alsof ie ergens 5 minuten geleden wilde zijn. Geef mij maar slome en voorzichtige Walt. Dan stuiter je tenminste niet tot aan het plafond.
Om 19.00 zijn we terug in Belvedere. Mijn geplande middagslaapje zit er duidelijk niet meer in. Ik sla het avondeten over en ga direct naar mijn kamer. Omdat het koud is en ik me verveel ga ik lekker in bad liggen. Mooie kans ook om te kijken of mijn voetzolen van pikzwart naar midden-grijs willen veranderen.

 vorig verslag

 volgende verslag