welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Vaarwel Mike

Zondag 21-6

De groep vertrekt na het ontbijt op toer. Niet veel later staan Walt en zijn vriendin voor de deur. We rijden naar een shoppingmall waar ik boodschappen ga doen terwijl zij gaan winkelen. Als ik klaar ben sms ik ze en komen ze me helpen met sjouwen.

Rond lunchtijd ben ik weer in het hostel. Ik ga langs bij een dokter.  Je kunt gewoon binnen lopen en wachten. Ook op een zondag. Twee uur later ben ik aan de beurt. Ondertussen ben ik helemaal bij gelezen over de  Mens health month en plaatjes van huidproblemen.
De dokter plaatst de nieuwe schoudertape nadat hij de huidirritatie schoon heeft gemaakt en beschermd tegen de nieuwe laag. En dat alles voor ongeveer €10,-
Niet slecht

Ondertussen heb ik mega trek dus ga ik voor een afhaal sushi lunch om 16.00.
Niet veel later moet ik alweer klaar staan voor de volgende maaltijd. Met de groep ga ik eten bij een j gourmetpizzeria. Bijzondere pizza’s en het is gezellig. In hostel gaan we nog even nog de bar in.

Midden in de nacht krijg ik een SMS dat een oud collega is overleden. Hij was ernstig ziek maar ook onlangs “genezen” verklaard. De terugval kwam dan ook behoorlijk onverwacht en ik had niet aan zien komen dat het zo hard zou gaan. Het is daarna moeilijk weer in slaap vallen.

 vorig verslag

 volgende verslag