welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

glijpartij

6-7 vicfalls

De groep heeft allerlei excursies gepland en Walt en ik hebben ook wat zaken op de te doen lijst. We gaan de stad in om geldzaken te regelen, de apotheek te zoeken, wegenbelasting vignet halen, boodschappen doen en dan naar Dings om de truck te laten schoonmaken. Wij nemen plaats in zijn woonkamer en werken op onze laptopjes onze financiële administraties bij. Daarna maak ik al mijn kratten schoon en geef wat half verlepte sla en ander eten weg.
De lunchplannen kunnen we schrappen want we krijgen een bord eten bij Dings.

Terug op de campsite moeten de mails weggewerkt worden en ga ik een dutje doen. Ik lig net lekker een half uurtje als Walt binnen komt stampen. Hij valt als een blok in slaap maar ik kan de slaap niet meer vatten door zijn gesnurk. Dan maar op staan en beginnen aan het koken van de pasta voor de lunch van morgen.

’s Avonds gaan we met z’n tweeën uit eten bij the Kingdom. Niet omdat we nu zo’n zin hebben in die ambiance maar om eens te kijken of het buffet die enorme som geld waard is die ze er voor vragen.
We lopen het enorme disneyachtige hotel binnen en Walt glijdt van de trap af. Op zijn kont alle treden af. Slippers zijn ook levensgevaarlijk. Zijn hak ligt open en morgen heeft ie blauwe plekken op bil en ellenbogen.
Ik ga de ehbo kit halen en speel verpleegstertje. Als het bloeden een beetje onder controle is gaan we eten maar Walt zijn goede zin is weg. Het buffet is zijn geld zeker niet waard hoewel de toetjes hoek er wel erg goed uit ziet.
Binnen een uur staan we weer buiten. De rest van de avond zitten we op internet en ik lig er al heel vroeg in. Het is koud dus ik lig liever onder het dekbed en ik heb mijn middagslaapje gemist. Even appen met Jeroen.

 vorig verslag

 vorig verslag