welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

heet

29-9-2014, vic falls

Vandaag zijn we vrij. De klanten zijn allerlei activiteiten aan het doen. Dat wil wel zeggen dat ik om 6.30 op moet om het ontbijt klaar te zetten maar verder niets.
Ik ga daarna weer richting mijn bed. Even wat lezen en toch  nog een stukje slapen. Om 10.00 ruim ik alle ontbijtspullen op en probeer internet te vinden om te mailen met kantoor. Ik wil wel eens weten met wie ik de volgende toer ga doen aangezien ze zeggen dat het met Walt is maar hij kan helemaal niet. Er is hem ook niets gevraagd.
En je bent zo een ochtend kwijt met een verbinding vinden en om dan iets te verzenden. Op antwoord wachten duurt nog langer...

’s middags komt de kamer met airco vrij en dat vraagt om een middag dutje.
Aan het einde van de middag ga ik richting een restaurant met internet om nog maar eens contact te leggen met Jeroen. Terwijl ik een pompoensoep eet en lek geprikt wordt door de muggen geeft Jeroen een update over zijn gebroken arm.

’s Avonds werkt de airco zo goed dat ik eerst onder een deken ga liggen en daarna Walt vraag of ie misschien uit kan. Nou, of ik het nooit zou vragen. Hij had het ook al een tijd koud…hahaha.
Wat een luxe! Het koud hebben terwijl het buiten bloedheet is.

 vorig verslag

 volgende verslag