welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

rustig aan

18-10-2012, tuktuk

Vandaag doen we niet veel. We ontbijten met uitzicht op het meer en gaan dan een rondje TukTuk ( zo heet het schiereiland) lopen. De uitzichten zijn overal prachtig. Het is groen en wij zijn zo ongeveer de enige op de weg. De mensen voor de winkeltjes zijn allervriendelijkst.
Bij een hotel met bakerij lassen we een pauze in voor thee met cake. Ze hebben ook een wellness centre dus we bestellen een facial en een pedicure. ( jeroens voeten = bíííig project!)
Je lekker laten verwennen op vakantie moet kunnen.

We lopen wee verder en lunchen bij een heel klein tentje. Een huiskamer met 2 tafels buiten. Ook hier weer prachtig uitzicht dus we doen rustig aan. Boekje erbij en nog een sapje bestellen.
Dan lopen we het rondje af richting ons hotel. Waar we even een dutje doen, wat lezen en Jeroen nog even gaat zwemmen in het meer.
's avonds gaan we weer eten bij onze lunchplek. Daar zat de hele familie. De woonkamer lag vol gasten voor een bruiloft de volgende dag. We worden bijgepraat over Batak cultuur en familiebanden. Meneer had 19 kinderen en 65 kleinkinderen.
Een groot deel van hen was nu in en rond dit huis. En wij zaten daar maar een beetje tussen met ons bordje eten. Mooi om te zien hoe leuk grote familiebijeenkomsten kunnen zijn.

vorig verslag

volgende verslag