welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

marathon

27-10-2012, naar huis

Vandaag vertrekken we richting huis. We worden naar de luchthaven van Padang gebracht. Onderweg veel oponthoud omdat het vandaag Offerfeest is. Overal langs de weg worden koeien geslacht. De feesttenten worden voor het gemak ook maar op de weg gezet. We hadden er qua tijdsplanning gelukkig rekening mee gehouden. En er is veel te zien zo dus we krijgen eigenlijk nog een soort uitsmijtertje voordat we het land verlaten.

Op de luchthaven van Padang ontbijten we lekker met noedels. Van Padang vliegen we naar Kuala Lumpur met air asia. In Kuala Lumpur moesten we nog een flink stuk met de bus naar de reguliere luchthaven. Mocht je ooit vluchten willen combineren hier reken dan op een flinke tijd tussen je vluchten door. Eenmaal op de grote luchthaven moesten we overigens nog steeds 4 uur zien te vullen.
Dan vliegen we naar Singapore waar we 2 uur moeten wachten voor onze vlucht naar Amsterdam. Jeroen kent deze luchthaven nog niet dus ik geef hem een toer langs de vlinderkas, de koi karper vijver en de orchideeën tuin.
De vlucht naar Amsterdam verloopt prima.
Mijn moeder staat ons op te wachten en brengt ons thuis. Wanneer we thuis de deur open doen zijn we 28 uur onderweg geweest. Snel even naar bed!

 vorig verslag