welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Stopt het ooit?

26-10-2012, Bungus Bay

De laatste dag van onze vakantie zal ook de natste zijn. En wat doe je dan als je aan het strand zit? Niets......helemaal niets. En daar kan je nog best druk mee zijn.

Kat Timor moet een tijdje aandacht en er moet ontbeten worden. Vervolgens worden wij tegen wil en dank geadopteerd door twee weeskindjes. Ze willen ons op de foto zetten met onze eigen camera. Voor we het weten zijn we uren verder en heel veel foto's en filmpjes rijker. Vooral het meisje wil alles vastleggen en heeft er nog oog voor ook. Haar broertje maakt foto's van halve mensen en de vloer.

Bij onze losmen zit een aapje aan een touwtje. En ja, dat is natuurlijk zielig. Maar zo is het leven hier. Hij is er om kokosnoten uit de bomen te halen. En voor een aapje aan een touwtje heeft hij het niet slecht. Een lang touw, 2 bomen om in te klimmen, schaduw, plek om te schuilen tegen de regen en veel aandacht.
Hij vind menselijk contact namelijk erg leuk.
Ik loop naar hem toen en hij springt in mijn armen. Om die gelijk uitgebreid te gaan zitten vlooien. Wat een zachte handjes! En zo precies! ieder haartje op mijn arm pakt ie vast.
Dus roep ik Jeroen erbij. Harige benen moet vast echt een feest zijn!
Nou, dat vond het aapje ook!

Na het eten gaan we de tassen pakken voor morgen. Dan gaan we naar huis.
Het is vandaag geen minuut droog geweest en aan het einde van de dag zijn we het lummelen ook echt helemaal zat. Wedden dat we volgende week, na een week werken hier weer naar terug verlangen?

 Vorig verslag

 volgende verslag