welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Sponsorplan 2004/2006

Nadat we hadden besloten om tijdens het reizen ook vrijwilligerwerk te gaan doen bedachten we al snel dat het ook leuk zou zijn als we geld te besteden hadden om die projecten te helpen. Daarna ontstond het idee om ook andere projecten te steunen die we onderweg tegen zouden komen.

Je kon onze projecten op de ouderwetse manier sponsoren (gewoon geld geven) of ons een opdracht meegeven. In ruil voor een donatie probeerde wij dan de opdracht te voltooien.
Bij de landeninfo kan je lezen wat we hopen te gaan doen en zien in bepaalde landen. misschien geeft jullie dat inspiratie voor een leuke opdracht.

HET SPONSORPLAN

BEN JE FAMILIE, VRIEND, KENNIS OF VREEMDE?
Dit word je kans om ons uit te dagen! Hier is de mogelijkheid om ons een opdracht te geven. In ruil voor een donatie gaan wij dan proberen je opdracht te voltooien. Je bent vrij te kiezen wat je doneert. Het hoeft geen geld te zijn. Je mag ons ook drop toe sturen. Wil je geld doneren dan kan je nog kiezen uit verschillende potjes. 

Bekijk alleopdrachten

Hoe staat de teller? 

Hoe hebben we het uitgegeven?

POTJES

Lesotho-potje?
Er zal een Lesotho-potje komen. De inhoud van dit potje zal over een aantal projecten verdeeld worden. Wij gaan meewerken in een beplantings programma dus er moeten zaden en boompjes gekocht worden. Ze zijn aan het sparen voor waterreservoirs om die boompjes water te kunnen geven. 
De te verwachte kosten voor dit project kan je vinden in begroting Lesotho project.
Ook zijn ze aan het inzamelen voor een extra klaslokaal en wist je dat een kind voor 14 euro een jaar naar school kan?
Wil je meer lezen over de organisatie in Lesotho? ga dan eens op de website vanDe Malealea lodge kijken

"Ander goed doel"?
We gaan ook in Azie  een paar weken vrijwilligers werk doen. De organisaties daar zijn betrouwbaar en gescreend door SIW( stichting internationale werkkampen). Mochten we na een jaar nog geld over hebben dan gaan we naar Latijns-Amerika. Ook hier zullen we eenvrijwilligers project gaan zoeken

Privé potje?
Als je ons een goed doel vindt mag je hier iets in storten.

storten? hoe?
Wij hebben ervoor gekozen om een speciale bankrekening te openen. Hierop verzamelen we alle donaties en storten het dan in 1 keer naar de desbetreffende organisaties. Dit scheelt een hele hoop transactie kosten. En alle kleine beetjes helpen.

U kunt uw donaties overmaken op:
Rekening 47.57.79.444 ABNAMRO
ten name van R. Brons te Amersfoort
Ondervermelding van het potje dat u gekozen hebt.

wilt u direct storten in het potje van de organisatie in lesotho, dan kan dat ook.
Donations can be made to:  Malealea Development Trust.  First National Bank.  Wepener. South Africa.
Branch a/c No. 23-06-32-45   Account No.  6203 4177 734   
SORT CODE:
SWIFT BANK ADDRESS:   FIRNZA-JJA-XXX 


Klik voor link naar Happytent Hoe twee mensen bij elkaar komen is soms iets waar een leuk verhaal over te vertellen valt.
Eind april 2002 gaat Happy Tent voor het eerst met een ploeg onze tenten opzetten in Frankrijk en Luxemburg. Nadat er 1 persoon heeft afgezegd moeten wij snel op zoek naar een ander.
Advertentie plaatsen en daar belt Rudi, afspraak gemaakt en omdat het 1 week voor vertrek is kon het alleen nog 30 april (Koninginnedag).Na wat lastige weken thuis wil Rudi graag een paar weken weg uit Amersfoort. Geen probleem Rudi gaat dus mee. Na 3 weken komen we weer thuis, dan blijkt dat wij half juni voor 2 a 3 weken nog iemand op camping Les Fontaines bij Annecy nodig hebben. Zo kwam Rudi dus weer terug in Frankrijk, na enkele dagen op de camping gezeten te hebben kreeg ik een sms’je met de mededeling dat het wel leek of Jeroen daar werkte want hij was er elke dag (voor die tijd zag je hem er nooit.). En als afsluiter “ik weet nog niet of ik het vervelend vind of juist niet”. Nu je raad het al nee dus.
Jeroen en Rudi bij deze wil ik jullie een zeer geslaagde reis toewensen en dat je op deze reis ook veel voor andere mensen kunt en mag betekenen in de vrijwilligers projecten die jullie gaan doen.

Heeeeee…….eeel veel SUCCES.

Martin Touwen
happytent
Kampeervakanties


Beversport Voor alle reisgidsen, lichtgewicht reisuitrusting en buitensportspullen ga je naar Bever Zwerfsport (Amersfoort).
Rudi en Jeroen: veel succes en plezier!
Klik voor link naar Beversport


Klik voor link naar eurosporvac Jeroen en ik leerden elkaar kennen toen wij een advertentie hadden geplaatst voor medewerkers voor de montage van onze bungalowtenten in Frankrijk. Wij spreken nu februari 2001. Ik was nog niet zo heel lang in vaste dienst en dus nog niet zo bekend met het afnemen van sollicitatiegesprekken.
Eerlijk gezegd had ik er van te voren niet zo goed over nagedacht wat ik zou vragen. Ik had zo iets van ‘ik zie het wel’. Wat bleek nou, ik kwam tegenover een kerel te zitten die er precies zo over dacht. Binnen de kortste keren zaten we te praten over alles behalve het werk en dan voornamelijk over al gemaakte en nog te maken reizen.
Hoe dan ook, het bleek al snel dat Jeroen de man voor de job was. Dus na afloop van ons gesprek hadden we allebei iets van ‘hé dat ging soepel’.

Zo is het dus gekomen dat Jeroen twee seizoenen voor ons aan de slag ging in Frankrijk. Aan het begin van het seizoen met een ploeg door Frankrijk trekken om de tenten op te bouwen en af en toe flink los te gaan (Montpellier) en tijdens het seizoen als activiteitenbegeleider op L’Ideal. Gedurende die periode heb ik hem zien veranderen van iemand met een vrij korte spanningsboog die begon te tieren als hij een haring niet in de grond kreeg tot een zeer relaxte, aimabele en doorgewinterde activiteitenbegeleider maar vooral als iemand die wist welke richting hij op wilde en die daar geen concessies aan wenste te doen.
Nou, en toen kwam hij Rudi tegen……en toen was alles goed!
En nu gaan ze op reis. Ik ben jaloers!!

Succes,

Wout van der Veen Eurosporvac


Heb je een (zonne)bril of lenzen nodig?
Ga dan naar optiek Van der Woerd. De plek waar ze nog weten wat echte service is!!!

Van de Woerd
Krommestraat 12
Amersfoort

helaas geen link beschikbaar


klik voor link naar de RA company De Ra Company is exclusief verdeler van topmerken als Camelbak®, Buff® en X-socks®. Zij richten zich op een aantal specifieke sportbranches. Namelijk de buitensport, de motorsport, en de fietssport.


Buff, Het multifunctionele sjaaltje.
Buff® sjaaltje biedt bescherming tegen wind, zon, regen, koude, hitte, en heeft voor de koudere dagen ook een versie met Polartech®
Het multifunctionele sjaaltje kan op 9 verschillende manieren gedragen worden!
klik voor link naar Buff