welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

op visite

10-6-2014, Kingussie

Ook vandaag weer regen. Gelukkig is het een rijdag. We moeten een flink stuk terug over dezelde weg die we 2 dagen geleden reden.
In Fort William lassen we een stop in. We lopen de hoofdstraat door en kopen nog een kadootje voor de twee meiden. De souvenirjacht verloopt minder soepel. Zelfs sleutelhangers zijn suf en daar heb ik toch hele lage eisen voor.

Na de lunch en een plaspauze stappen we weer in de auto. We nemen nu een weg het binnenland in en het landschap verandert dus ook. Kale ruige heuvels, grote stukken naaldbos, bergen met plukken sneeuw en weilanden.
Om 14.00 komen we aan in Kingussie en rijden we de oprit op van het huis van Sophia&Collin.
Na een kopje thee gaan we Isla van school halen. Een half uur later komt Maili thuis. Maili moet haar balletspullen aan en dan rijden we naar de plaats Aviemore waar haar balletles is.
Wij doen boodschappen terwijl zij les heeft en halen haar daarna op.
In Aviemore zit een pizzaria waar ze ook een all you can eat buffet hebben. Hahaha….dat staat de mannen wel aan. Tijdens de maaltijd praten we bij en komt het onderwerp op stugheid van mannen, Schotten en Friezen. En dan wijst Jeroen naar een bus die langs komt rijden met heel groot op de zijkant: “dumfries”…….hahaha…..

Terug in Kingusie lopen Jeroen en ik er nog even wat calorieën af. Als je bij Soof de weg oversteekt heb je een prachtig wandelpad door de bossen en langs een wild riviertje

 vorig verslag 

 volgende verslag