welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Reunie Zuidelijk Afrika  groep

9 en 10 december 2012, Rotterdam en Amsterdam

Vrijdagavond was er een feestje in Rotterdam. Michelle van de zuidelijk afrika groep mag zich nu dokter noemen. We zijn met de volledig Afrika groep afgereisd om dat met haar te vieren.  Gezellig!!!

 
Na een kort nachtje moest ik snel mijn tas pakken voor Granada want ik moest om 14.00 alweer klaar staan op station Amersfoort voor het vervolg van de 2 daagse Reunie. Om 15.00 staat iedereen (behalve Cindy) voor de deur van het tropenmuseum. Wat een leuk museum is dat! Lekker interactief wat onze groep alleen nog maar rumoeriger maakt maar o zo grappig. Helemaal hylarisch is het als er door het museum omgeroepen wordt: "kan iemand van de afrika groep naar de receptie komen?". Wilde Cindy opgehaald worden..hahaha... alsof ze de ballenbak zat was!

We gaan eten bij TjingTjing, een zuid-afrikaans restaurant. Klein en knus. Gelukkig hebben we onze eigen ruimte dus kunnen we ongeremd herinneringen op halen. Ook de platvloerse.
Michelle en Arjan hebben 's ochtends namens de groep kadotjes gekocht voor Bas die vader is geworden. Volgens mij was hij verrast.
Na het eten gaan we richting Zeedijk voor een kroegje. Ik haak af  zodat ik om middernacht thuis ben en nog 4 uur kan slapen voordat de wekker gaat. Morgen Granada!

  vorig verslag

 volgende verslag