welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Poes

woensdag 8-11-2006, Praya da Oira

We zijn alweer om 8.00 wakker! Zodra we de terrasdeur open doen hebben we bezoek van een kat. Ze kroelt rond onze benen en stapt zelf verzekerd ons huisje binnen. Het lijkt er op dat wij worden geadopteerd.

Het is vandaag droog. In de ochtend lopen we naar het marktje dat achter het villacomplex ligt. Dit moet een leuk authentiek groente en vis marktje zijn maar er is dus alleen 1 t-shirt verkoper en 1 fruit stal. En heel veel lege kraampjes. Zonde van mijn energie dus. Binnen een uur zijn we weer thuis en kan ik weer plat.
Jeroen loopt nog eens een rondje door de straat met toeristentroepjes winkels. Als hij terug komt schijnt de zon echt! We lunchen dus lekker buiten en Jeroen gaat in zijn blote bast zitten. Hij is later op de dag zelfs zo heldhaftig om te gaan kijken hoe koud het zwembad is. 1 voet heeft ie nat gemaakt! Koud dus!

Rond 14.00 trekt het weer dicht en gaan we binnen een spelletje doen (Jeroen wint). ' s avonds kijken we in de buurt voor eten.....maar ik moet eigenlijk niet aan eten denken dus wordt het uiteindelijk de chinees. Lekker licht, een beetje rijst met groente.
Thuis maakt Jeroen me nog een keer in met een spelletje en in een overwinningsroes vertrekt ie richting het cafe van het appartementen complex waar ze vanavond een quiz-night organiseren. ( je moet toch wat met je tijd)
Ik ga even weken in bad en duik vroeg mijn bed in

 vorig verslag

 volgende verslag