welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Wadi's

18-2-2012, Sur

De dag start met een klein rondje door de stad Sur. De vismarkt is een uitdaging in de ochtend maar wel boeiend.  Veel haai en tonijn. We nemen nog snel even een kijkje bij de Dhow en een Dhowwerf waar ze de boten nog steeds maken.

In Wadi Tiwi ligt een pitoresk dorpje en het stroompje water is ook erg mooi. Rotsjes, watervalletjes, plukjes riet, heel lieflijk allemaal.
Wadi Shab is een ruige, brede, droge kiezelrivierbedding met daarna diepe poelen. Na een redelijke (warme) wandeling in het lekker afkoelen in het glasheldere water. De visjes komen hier je voeten schoonmaken, behalve dat ze die van mij niet lusten.
Na 2 vage fotostops gaan we lunchen bij de sinkhole. Een gat in de grond met helder blauw water.

In Muscat bezoeken we het kantoor van onze agent en daarna een nieuw hotel. We hebben amper een kwartiertje de tijd om ons op te frissen voordat Jamal ons komt ophalen voor het diner. We nemen snel afscheid van Khalid en Loay.
Jamal neemt ons mee naar een restaurant op een heuvel dus we hebben mooi uitzicht op de lichtjes. Jamal is de grote baas van ons agentschap en Dennis is ons contactpersoon. We bespreken war werkgerelateerde zaken en hebben het uiteraard over reizen. Om middernacht zijn we terug in het hotel en kunnen we de wekker zetten op 6.00 want we gaan morgen dolfijnen zoeken.

 vorig verslag

 volgende verslag

 

 

fotoalbum