welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Nieuwsarchief 2015

WELKOM IN HET NIEUWS ARCHIEF VAN 2015

 
1 juni 2015: De onderhandelingen over het einde van mijn contract zijn afgerond. Ik ga nog 2 reizen begeleiden in Zuidelijk Afrika en dan is het over. Jeroen gaat in die periode naar St. Peterburg en een stukje Baltsiche Staten bekijken.
16 mei 2015: Live sucks. soms. Ontslagen. Onzekere tijden. Reizen begeleiden? zit dat er nog in? waarschijnlijk niet. Reisbudget? op?. De prioriteit ligt de komende weken niet bij het bijhouden van deze website maar bij banen zoeken. Als iemand connecties heeft of een leuke baan weet in de reisbranche en/of als reisbegeleider dan hoor ik het graag!
bolletjeom@hotmail.com
28 April 2015: Afrika was weer top. De verhalen komen snel. En er staan voor deze maand 2 weekendjes weg op het programma. Niet vervelend.
15 Maart 2015: Ze zijn er!! De verhalen en Foto's Van Lapland!!
We hebben ook hele mooie filmpjes maar die krijg ik niet op de website :-( . Als ik terug ben uit zuidelijk Afrika kijk ik daar nog eens goed naar.
15 Februari 2015: Jongens wat was Lapland gaaf!! Ik zal zo snel mogelijk beginnen aan de verslagen en de foto's maar is moest Marokko nog. En dat is nu klaar! Klik hier voor de verhalen. En hier voor de foto's
4 Januari 2015: De beste wensen allemaal!!!
De verhalen  van de tweede groep in Afrika zijn af!  En ook de foto's staan er nu op. Het verslagje en foto's van ons 12,5 jarig jubileumtripje door Nederland staat er ook al op.
Ik ga nu snel beginnen aan Marokko :-)