welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Nieuwsarchief 2014

WELKOM IN HET NIEUWS ARCHIEF VAN 2014


15 december 2014: De verhalen van de tweede groep in Afrika komen langzaamaan op de site te staan. Ik weet alleen niet of het echt aanbevelenswaardig is. De groep was leuk maar mijn collega een stuk minder. De verhalen zijn er een stuk korter en saaier van geworden. Klik hier voor de verhalen . 
27 november 2014: De verhalen van de eerste groep in Afrika staan nu allemaal op de site. Geen foto's want die heb ik blijkbaar niet meer gemaakt na Botswana. Klik hier voor de verhalen . Groetjes uit een regenachtig Marakech.
16 november 2014: De verhalen van Botswana zijn er bij gekomen. Klik hier voor de verhalen en foto's . 
8 november 2014: Aan het aftellen voor Marokko. Eerste weekend met mijn moeder, dan een paar dagen alleen en het laatste weekend met vriendin Sophia. Zin in!
Voor ons 12,5 jarig jubileum hebben we een oerhollands toertje in het hoofd. Eerst de super toerist uithangen in Amsterdam met het rijksmuseum, een rondvaart en meer fout gedoe. Dag erna naar de Zaanse Schans of kinderdijk. Op zondag naar de Biesbosch en slapen in een watermolen en op maandag meer Biesbosch en Breda of Dordrecht.
19 oktober 2014: De eerste verhalen van de Afrika trip staan er op. Zuid-Afrika en Namibië. Klik hier voor de verhalen en foto's . 
5 september 2014: Schotland staat er op!!! Klik hier voor alle verhalen  en foto's . 
Jeroen vertrekt morgen naar Kirgizië en ik over een paar dagen naar Afrika. We hebben er allebei zin in! Tot de volgende update....
13 augustus 2014: Ik ben klaar!! Alle verhalen  en foto's van mijn Afrika trip staan online! Nu aan de slag met Schotland....


31 juli 2014: Ik ben ongeveer halverwege mijn verhalen  en foto's van Afrika. Zuid-Afrika en Mozambique zijn af. Ik ben nu in Malawi. Ga gerust alvast lezen en kijken. De rest volgt snel.
27 juli 2014: Het weekendje weg met Martine werd Parijs, of toch een rijncruise of Düsseldorf?!?! En ik heb dus net een wellness-arrangement geboekt in Leiden! Woehahaha.Eind november ga ik hard werken aan mijn overschot aan vakantiedagen. Maar weer eens naar Marokko. Deze keer eerst een paar dagen met mijn moeder. Dan 2 dagen alleen en dan komt Sophia over voor een weekend. Zal dus alleen Marrakech worden, denk ik. 6 juli2014: Het heeft (wederom) even geduurd maar er staat weer een reis online! Lees nu alle verhalen en bekijk alle foto's van LAOS (en Thailand) !!!!!!
16 juni 2014:
Er is wat gebeurd de afgelopen periode. Net een paar uur terug uit Schotland. Erg mooi! Een paar weken geleden terug gekomen van een super reis naar Zuid-Afrika, Mozambique, Malawi en Zambia!.... En toen gingen dingen snel. Vorige week heb ik een andere baan aangenomen bij mijn huidige werkgever waardoor ik 4 reizen per jaar kan gaan begeleiden in zuidelijk-Afrika!!! Kirgizië gaat voor mij dus niet door. Jeroen gaat alleen want ik ben dan voor mijn eerste twee reizen in Afrika :-)

11 april 2014:
Kirgizië gaat definitief door! Het minimum aantal deelnemers is bereikt. Tot nu toe ben ik wel de enige vrouw dus als er nog iemand mee wil.....
De trip naar Afrika staat voor de deur. De voorbereidingen zijn in volle gang. Vaccinaties, pillen en een badpak zijn geregeld.
Normaal gesproken moet ik voor een nieuwe reis klaar zijn met de verhalen van de vorige reis maar ik heb pas een paar verslagen af van Thailand en Laos... :-(
Voor Schotland hebben we ook een planning gemaakt en hotels geboekt. Op de val reep want heel veel bleek al vol te zitten.

27 februari 2014: Klaar!!!! met Japan.... tjonge, het duurt even.....maar ook Tokyo is af. Dus nog 4 nieuwe fotoalbums
25 februari 2014:
Studiereis is bekend!!! Ik mag in april naar Zuid-Afrika, Mozambique, Malawi en Zambia :-) 
21 februari 2014:
Ohjee...reisje geboekt! We gaan in september 2 weken naar Kirgizië. De prijs die ik voor dit tripje via mijn werk betaal kon ik niet negeren. Dus alweer een groepsreis. http://shoestring.nl/rondreis-kirgizie
Gelukkig is Schotland in juni wel 100% zelf in te plannen.

19 februari 2014:
Kwam er achter dat ik nog helemaal niet klaar ben met de foto's van Japan. Dus nog 3 nieuwe fotoalbums.
31 januari 2014:
Voor de beste wensen voor 2014 ben ik een beetje aan de late kant, Maar voor wie ze toch graag wil hebben...: De beste wensen!!!!!!!
Voor 2014 nog even niet zoveel plannen omdat we mogelijk verhuisplannen hebben. We hebben nu 1 ding vastliggen en dat is 9 dagen Schotland in juni. Zin in!!