welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Vliegtuigpech

10-5-2011 New York - Nicaragua

We vliegen om 13.20 dus checken om 9.00 uit. We doen er 1,5 uur over om op de luchthaven te komen. in checken duurt een eeuwigheid maar we hebben de tijd. Na een vlucht van 3 uur staan we in Miami. Hier moeten we 2,5 uur wachten op onze vlucht naar Managua.

We stijgen op en hebben prachtig uitzicht over Miami. Na een tijdje kom ik tot de conclusie dat ik de vliegrichting niet begrijp. We lijken wel naar het noorden te vliegen.
En dan spreekt de piloot:"Er is een technisch probleem dus we keren terug." We vliegen een flink rondje over de droge Everglades. Ruim een uur later staan we weer in Miami. We moeten in het vliegtuig blijven zitten tot er nieuws is. Na ruim een uur krijgen we te horen dat het vliegtuig niet meer verder gaat. We moeten naar een andere gate waar een nieuw toestel staat te wachten. ipv om 18.45 vertrekken we nu om 22.30. We komen nu dus na middernacht aan in Nicaragua. 

We vinden een taximannetje die een goede prijs heeft. Als we zijn auto zien snappen we wel waarom. Hij heeft geen achterruit en eigenlijk ook geen vering meer. Via de agent van mijn werk heb ik voor de eerste nachten een hotel geregeld. Onze kamer in Mansion Theodolinda is een balzaal. Het zwembad ziet er ook aantrekkelijk uit want het is dertig graden. Maar wij duiken ons bed in.

 vorig verslag

 volgende verslag