welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

te paard

21-5-201, Selva Negra

We zijn weer om 6.00 wakker en springen in de kleren om een wandeling te maken. We horen de brulapen al. We zitten in cloudforest en regelmatig zitten we in de wolken. Meer dan wat vogeltjes zien we niet tijdens deze wandeling.
Tijdens het ontbijt stijgen de wolken af en toe op zodat we ook het meertje kunnen zien.
In de ochtend maken we een langere wandeling. Er staat een fantastisch kapelletje. Het dak en de muren zitten vol bromelia's. Jeroen spot iets dat ik  liever niet zie. Een vogel dit een slangetje zit op te eten. Het volgende struikelpunt is een pad (het dier) zo groot als een kinderhoofd! Serieus, we wisten niet dat ze zo groot bestonden. Verder zien we niet veel bijzonders, behalve mooi bos.

Na de lunch ga ik even een uurtje lezen en Jeroen buiten op het bankje zitten.....zei ie!
Komt ie terug met een foto van een agouti!! potver!! Die probeerde we de hele ochtend al te spotten. (een agouti is een groot knaagdier)
Om 14.00 staat er iets heel bijzonders op het programma. We gaan paardrijden! En Jeroen vind paarden niet leuk. Toch wil hij het nog eens proberen.
Na 5 minuten spanning heeft hij er plezier in. Het landschap is werkelijk prachtig. We rijden langs de koffieplantages en de verschillende boerderijen. Een leuke rit

In de namiddag maken we nog een wandeling. We hebben geluk want we zien een grote groep brulapen!

vorig verslag

volgende verslag