welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

ze zijn er niet

2-5-2014, Barra

Om 6.00 zit ik al op het strand naar de zonsopkomst te kijken. Lekker rustig in mijn eentje.
Om 7.00 sta ik bij de paarden. Klaar voor een mooie strandrit. In 1,5 uur rijden we naar het einde van het strand. Daar over de landtong heen en dan door het mangrove gebied en terug lekker over het strand galopperen. Heerlijk!

Snel omkleden en ontbijten om op tijd te zijn voor de Ocean Safari. Met een rubber motorboot gaan we proberen de walvishaai te spotten.
We zigzaggen bijna 2 uur over de zee maar zien niets. Aan het einde alleen een groep dolfijnen. En dan gaan we weer aan land. Met grote vaart wordt de boot het strand op gestuurd. We staan er een beetje verbouwereerd bij. We zijn het water niet in geweest. Dit is geen snorkeltour!
Na een klacht krijgen we aangeboden om nogmaals de zee op te gaan voor wat snorkelen. Blijkbaar was onze bootman dit vergeten.
Maar eerste even iets eten. Ik besluit niet mee te gaan zodat Neil mee kan. Ik doe de afwas en ga met een boek zitten wachten op de man die de vis komt brengen. Gewoon bij het zwembad dus geen straf.

Er is eindelijk Wifi dus ik skype met Jeroen terwijl de muggen me op eten.
’s avonds eten we fantastische verse Baracuda met butternut. En volgt wederom een gezellige avond met het spel blackmagic en weervolven.

 vorig verslag

 Volgende verslag