welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

hightec  cel

 

31-1-2015, Schiphol

Morgen vertrekken we richting Lapland maar voor ons begint de vakantie eigenlijk vandaag al. De tas is gisteravond al gepakt. Huisje is schoon dus we hoeven vandaag weinig.
Behalve dat ik in de ochtend nog even mag paardrijden. Wat nog bijna mis ging omdat de auto niet wilde starten.
En het weer sluit ook al goed aan. Ik moest buiten de vastgevroren sneeuw van het raam halen maar ook binnen moest ik krabben.

Om 13.00 ben ik terug van de manege. Ik sta nog onder de douche als Vera en mijn moeder arriveren. Zij zullen op onze katten passen en ons naar Schiphol brengen. Omdat we morgen echt akelig vroeg op moeten hebben we een hotelkamer geboekt op Schiphol.
Om 15.30 checken we in. En we kijken onze ogen uit. Wat een designhotel! De hele benedenverdieping is lounge en een reeks van designmeubelen. Echt super strak.
De kamer is ook een verrassing. Klein maar zeer fijn en erg goed doordacht. De kamer is een bed breed. Helemaal achter tegen het raam is het bed van muur tot muur. Maar wel zeker 1.80 diep. Je ligt dus in bed en kijkt uit het raam want die loopt van plafond tot grond. Met hippe knopjes kun je de jaloezieën bedienen en het verduisterende rolgordijn. En niet alleen met hippe knopjes…het kan ook met de alles regelende Ipad!
Om bij het bed te komen loop je langs de douche cabine en de wc cabine. Bedenk even dat de kamer dus niet breder dan 2 meter is. De douche staat op een cirkel en wanneer de deuren open zijn is die cirkel gewoon onderdeel van de vloer. De hele cabine is van glas dus het oogt alsof de hele ruimte open is. Hetzelfde geldt voor de wc. Behalve dat die glazen deuren gelukkig van matglas zijn.
Op de Ipad kan je ook de kleur van de lichtjes kiezen. Wil je de wc paars, groen of blauw schatje? Of laat je je liever verassen door een continue wisselend kleurenspel???
De megabreedbeeld tv aan het voeteneinde heeft een enorme bibliotheek met gratis films. Ons plan is dus snel gemaakt! We gaan eten inslaan. in bed liggen en een filmpje kijken!

Om 17.00 gaat de film The Grand Budapest Hotel op en de bakken sushi tussen ons in. We liggen heerlijk in ons moderne coconnetje. En hoewel ik letterlijk de ingang van Schiphol uit ons raam kan zien hoor ik geen vliegtuig over komen.
Om 21.00 gaan we slapen. We hebben niet voor niets een hotel geboekt. We willen een normale nacht proberen te draaien.

  vorig verslag

 volgende verslag