welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Indoor playground

Knutsford, 6-7-2009

Vandaag kwam er met de post een lampenkap binnen voor Maili's kamer en hebben we het princessengordijn aan het stapebed vast gemaakt. Het begint nu echt een meisjes kamer te worden. Verder in de ochtend nog even geprobeerd de PC aan te sluiten aan de printer zodat ik online kon inchecken voor de vlucht van morgen.

's middags gaan we naar een indoor speeltuin. Volgens Sophia ga ik het geweldig vinden!
Nou en dat was het! Een hele hal vol klimtoestellen van zacht materiaal en je moet als volwassene mee achter je kinderen aan omdat het anders te gevaarlijk is. Maili wil me maar wat graag alle uithoeken laten zien en ik zit voor de aller eerste keer in mijn leven in een ballenbak!! Een droomwens is in vervulling gegaan!!
Isla vond het ook helemaal prachtig. Die heeft ook heel hoog geklommen. Ze denkt dan echt dat ze het zelf doet en heeft niet door dat jij je handen onder haar voeten hebt en haar omhoog duwt.
De meisjes eten wat in het speelparadijs zodat we nog wat door kunnen spelen. We komen dan ook net voor bedtijd thuis tegelijk met Colin.

Sophia leert me 's avonds nog even internetshoppen voor experts en laat me een site zien die ik beter nooit had kunnen zien. handgemaakte dingen van kunstenaars van over de hele wereld voor vaak hele leuke prijsjes!

 vorig verslag

 volgende verslag