welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

picknicken

Knutsford, 5-7-2009

Als we 's ochtends opstaan is er nog steeds geen water en gaat Colin zich eens flink boos maken over de telefoon. Niet alleen worden de kinderen steeds plakeriger ook ons haar begint overeind te staan. Maar eigenlijk is het vooral heel irritant als je een kwast wilt uitspoelen of een vloer wilt boenen. 's ochtends gaat Colin met Maili op de fiets naar het park en terwijl Isla slaapt ruimen wij op en maken even wat dingen schoon. Als Maili weer terug is rijden we naar Manchester zodat ze met haar vriendinnetje kan picknicken in het park. Maili mist haar en komt in het nieuwe huis nu erg weinig in contact met andere kinderen. Een uurtje later schuiven we op naar een ander deel van het park waar een vriedin van Sophia een picknick organiseert voor haar verjaardag. Vriendinnetje Eva moet helaas alweer weg want ook haar mama moet nog een heel huis verbouwen.
Op het feestje is een bellenblaasmachine en Maili wil een ketting van madeliefjes. Maar Colins broer en diens vrouw komen Maili in het park op halen om even iets gezelligs te gaan doen. Ondertussen laat Isla zich niet gek maken door grotere kinderen en loopt echt overal op af. We zitten echt amper 5 minuten rustig of de telefoon gaat: Colin die zijn sleutels vergeten is. We stappen dus op en rijden terug naar Knutsford. Sophia gaat Isla in bad stoppen want er is eindelijk weer water. Ik ga maar eens flink snoeien in de tuin. Dan brengen Norman en Emma Maili weer thuis. Het is nu lekker weer dus kan Maili in de tuin eten. Terwijl Soof Maili in bad doet en naar bed brengt komt Colin thuis met chinees. Ze hebben hier Pekingeend zoals het hoort!

's avonds gaan Sophia en ik stappen. Het is tenslotte zondag....haha.Uiteindelijk zien we geen kroeg van binnen gegaan en hebben we alleen door het stadje gelopen maar dat was minstens net zo leuk. Veel rustiger dan in een drukke bar en na een dag kinderen om je heen heb je wel even behoefte aan "the sound of silence". En dat terwijl het vandaag een leuke en rustige kinderdag was!

 vorig verslag

 volgende verslag