welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Behangen en schilderen

Knutsford, England 2-7-2009

Om 6 uur gaat de wekker en 3 kwartier later moet ik sprinten voor de bus. Ik ben ruim op tijd maar de bus is een kwartier te vroeg! Ik ben op het station nog voordat ik eigenlijk voor mijn deur had moeten instappen.
Op Schiphol gaat alles mega vlot. Tussen uit de trein stappen en door de douane zat maar 10 minuten!

In Manchester staat Colin op me te wachten. Maili en Isla zitten achterin de auto en huisvriend/behanghulp Tony moet tussen de meiden in kruipen. De Mcleod Family is verhuisd van industrieel en hip Manchester naar een pitoresk plattelandsdorpje 20 kilometer verderop. Colin neemt de toeristisch route voor mij. Oude kerkjes, smalle weggetjes met hagen, heuveltjes, weilanden en pubs...héél engels!!
Ik kan Colin aanwijzen in welke straat ze nu wonen en in welk huis. Leve Google Earth!!

Na Sophia begroet te hebben snel een rondleiding door het huis. Er moet nog heel veel gebeuren dus ik zit een half uur later al in verfkleding Maili's muur Fairydust-roze te schilderen. Soof en Tony behangen nog een muur in die kamer. Wanneer ik klaar ben met mijn schilderklusje ga ik met Colin en de meiden naar het park terwijl Sophia en Tony het stapelbed in elkaar gaan zetten. Het is vandaag bloedheet en Maili brand dan ook haar billen aan de schommel. We gaan dus maar weer naar huis. Colin gaat naar de studio en Sophia maakt wat te eten voor de meiden en dan kunnen ze naar bed. De dames hoeven niet in bad vandaag want er is geen waterdruk. Er komt de hele dag al een piezel straaltje uit de kraan omdat de nacht ervoor de bliksem is ingeslagen bij het waterbedrijf.

Even een Maili en Isla update voor de mensen die Sophia kennen. Maili wordt over een paar weken 4 jaar. Ze ratelt je dus de oren van het hoofd en alles maar dan ook echt alles moet roze zijn. Isla is net 1 jaar. Sinds een paar weken kan ze lopen en ook bij haar komt er vanalles over de lippen alleen is het nog maar nauwelijks te verstaan. NO, DON'T en DADDY zijn het duidelijkste.

 volgende verslag