welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Upgrade

1-4-2012, Sri Lanka - Dubai

Jagath staat klaar om ons naar het vliegveld te brengen. Bij het afscheid is hij geëmotioneerd. Je hoort de brok in zijn keel en je ziet de waterige oogjes. pfffffffff.....daar krijg je het zelf ook moeilijk van.
Het is zo'n lieve man. We hebben zo met hem geboft!

De vlucht naar Dubai was pittig met erg veel turbulentie. Rond 4 uur 's middags komen we aan bij ons hotel. Ze hebben een verrassing voor ons. Een "kleine" upgrade. Onze ogen vallen uit ons hoofd. Het is een appartement! Woonkamer, grote keuken, 2 slaapkamers én 2 badkamers!!!!
Ik was al blij dat ik accommodatie had gevonden onder de €50 per nacht en had niet verwacht in een acceptabel hotel terecht te komen. We gingen uit van oude meuk en verval. Maar dit is allemaal spiksplinternieuw.
Dan gaat de deurbel (jaja) en komen ze een fruitmand brengen.
We zijn impressed!!

Snel de deur uit voor een klein verken rondje. Rose Garden Hotelappartments zit op 2 minuten lopen van Metrostation Khalid bin al Waleed en naast Burjuman Shoppingmall. Na een rondje Chanel, D&G, versace etc gaan we weer terug naar onze kamer(s) voor een powernap.

's avonds loop ik het Thierry-rondje ( zie verslagen Oman) met Jeroen. Heerlijk India's eten bij Ravi en dan door naar het mooi verlichte oude Bastalie Quarter, langs de hindoe tempel en Little india steegjes, door de toeristen souq via de promenade langs de Creek met zijn verlichte Dows naar het metro station.
Volgens Jeroen een leuke eerste kennismaking. 

 

tips:
Hotel: Rose Garden Hotelappartments
Ruim van te voren boeken via bijvoorbeeld booking.com en je heb hele schappelijke prijzen. normaal kost een overnachting in een studio €110 per nacht en wij betaalde €45.
Kamers zijn ruim, netjes en van alle gemakken voorzien. Hotel heeft een goed zwembad op het dak, een fitnessruimte en een sauna.
Super centraal gelegen op 2 minuten lopen van een metrohalte. Op loop afstand van het oude deel aan de Creek. 

Heerlijk India's eten bij Ravi (41nd street/Al mussalah road)

 

 vorig verslag

 volgende verslag