welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Huilen

Manchester, 28-9-2008

Zondagochtend duikt Maili weer bij me in bed met de handpoppen. Zo kan Soof nog stiekem een half uurtje langer slapen. Ook Isla slaapt namelijk vandaag een beetje door. Ben helemaal vergeten te melden dat Isla een paar dagen geleden voor de allereerste keer heeft gegeten. Heus voedsel vanaf een lepeltje!!!

De ochtend is al snel gevuld met eten, badderen, aankleden en spelen. Vanmiddag moeten we naar een verjaardagspartijtje dus Maili mag een leuke kaart knutselen. Lekker kliederen met verf en lijm.

Na de lunch lopen we richting het verjaardagsfeestje. Het moet een piraten en ridder-feestje worden maar Maili wil niet als piraat of ridder. Ze wil als prinses!!! Tja, ridders en piraten hebben ook prinsessen nodig dus het kroontje mag op.
Het is lekker weer dus het kinderfeestje is in de tuin. Maili is een beetje beduusd van de drukte. Ze vind andere kinderen sowieso een beetje eng. Net als het goed lijkt te gaan en ze mee wil spelen spot ze Sophia die in de deuropening staat. Plots besluit ze dat het veel leuker en veiliger is bij mama dan bij al die kinderen. Wanneer Soof haar weer tussen de kids probeert te krijgen begint Isla te huilen en spontaan gaat Maili mee doen.
Het huilen wordt krijsen en ze maakt zichzelf helemaal over stuur. Ze wil helemaal niks meer!!! Omdat er nogal wat mensen en kinderen zich ermee gaan bemoeien besluit Soof dat ik met haar in de kinderwagen even rondjes kan gaan lopen in de buurt. Maili kalmeert meestal van rondrijden in de kinderwagen en Isla schreeuwt nog steeds om een borst.
Daar loop ik dan. In 1 of andere vage woonwijk in Manchester met een brullend kind in de kinderwagen...hahaha. Dit voelt voor mij vreemder aan dan iets exotisch doen zoals olifanten wassen of op piranha's vissen....
Na een half uurtje rondjes lopen valt ze eindelijk in slaap en kan ik weer terug naar het kinderfeestje. Daar eten we nog even een geweldig stuk taart en dan bellen we Colin of hij ons kan halen.

Na het avond eten ga ik Maili een verhaaltje voorlezen over een aap met blauwe billen. En dan is er rust. Colin is thuis dus Soof en ik kunnen even weg. Bij het winkelcentrum gaan we even een heel groot stuk chocolade taart halen om de dag mee af te sluiten.

 vorig verslag

 volgende verslag