welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Balletles

Manchester, 27-9-2008

Zaterdagochtend staat Maili alweer naast mijn bed. Deze keer kruipt ze erbij en spelen we met de poppen totdat ze haar flesje melk leeg heeft. Colin maakt verder haar ontbijt en ik kleed mezelf aan en ruim wat op. Binnen een uur moeten we namelijk allemaal klaar zijn en de deur uit.

 Maili

Maili heeft balletles. Zoals bij alles wil ze in eerste instantie niet. Ze zit in de NEE fase ofzo. Wil je eten? NEE. Wil je naar het park? NEE. Moet je plassen? NEE. Heb je zin in je balletles? NEE
En de grap is dat het antwoord meestal JA moet zijn. Want ze wil wel eten, naar het park, plassen en naar balletles.
Bij balletles mogen ouders en andere mensen niet meekijken. Colin zet ons af bij een cafeetje waar Sophia en ik ontbijten. Daarna halen we Maili weer op en komt Colin ook weer naar het cafeetje.

Het is eind september en geweldig weer!!! Er is zon en we gaan dus picknicken in het park.
Het is een mooi groot park rond een meertje. Overal zijn eekhoorntjes! Die zie je in Nederland niet zo veel meer.
Sophia krijgt telefoon dat de bezichtiging niet door gaat. Dat is echt balen! Heb je tot diep in de nacht staan schoonmaken. En vooral balen omdat Sophia en Colin dus al een nieuw huis op het oog hebben maar deze eerst kwijt moeten. Isla slaapt nu bij hun op de slaapkamer omdat de flat maar 2 slaapkamers heeft. Het zou toch leuk zijn als ze kunnen verhuizen voordat Isla oud genoeg is om ze bewust wakker te maken de hele nacht.

Bij het meer zijn ook honden en Maili is gefascineerd want het blijkt dus dat honden ook kunnen zwemmen.!!
Nog even langs de schommels en dan naar huis.
Colin gaat er weer vandoor en wij houden een binnenpicknick. Iets wat Maili erg leuk vind.
Overigens weet ik sinds een paar dagen waar windjes vandaan komen. Die komen van de trumping dinosaur die in de bomen woont. Dus bij iedere scheet wordt er hard gelachen en gekeken richting de bomen. Zelfs als Maili en ik onder een dekbed spelen dat we in een tent zitten stinken er windjes. Maili kan maar niet aan mij uitleggen hoe het nu kan dat die stank helemaal vanuit de boom in ons tentje terecht komt ..haha.
Colin komt thuis maar mag niet bij ons in de tent komen. Nadat ik haar met een zaklamp een verhaaltje heb voorgelezen is ze klaar voor bed.

's avonds kijken we een vage film over het leven van Bob Dylan en dan naar bed. zo'n dag met kinderen is echt doodvermoeiend!

 vorig verslag

 volgende verslag