welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Boodschappenspel

Manchester, 26-9-2008

Vrijdagochtend komt Maili me wakker maken. Ze heeft een geweldige wekker!!! Het is een uil waarvan de ogen dicht zijn tot dat het tijd is om op te staan!! Echt perfect!!! Maili is namelijk vaak veel vroeger wakker maar weet nu dat ze pas haar bed uit mag komen als de ogen van de uil open zijn. En die gaan om 8.00 open. Klokslag 8 uur staat ze dan ook naast me met alle handpoppen in haar hand.

Colin is afgelopen nacht laat thuis gekomen dus die zie ik nu pas voor het eerst. We maken ontbijt voor onszelf en Maili terwijl Soof bezig is met het voeden van Isla. Na het ontbijt gaat Colin weer richting de studio. Maili en ik spelen in de ochtend met de ballerina's en later spelen we met z'n allen het boodschappen-spel.
Na de lunch gaan we echt boodschappen doen. Door het booschappen-spel vind Maili dit erg leuk. We drinken even wat bij een klein cafeetje waar een glijbaan bij is en dan is de middag alweer om. Ik ben ondertussen bijna een pro in het vermaken van Maili en het sussen van Isla. Gelukkig is er geen foto materiaal van mij met een spuugslabbetje en een kwijlende Isla op mijn schouder.

Maili wil niet in bad maar moet toch. Gelukkig is er vanalles dat in het badwater blijft drijven en we hebben nog even een discussie of honden wel of niet kunnen zwemmen. Volgens mij kunnen ze dat wel maar volgens Maili ben ik een silly girl.
We eten het avond eten op op bed. Soof heeft Isla namelijk eindelijk stil en wil voorlopig niet bewegen anders is ze weer wakker. Na het eten breng ik Maili naar bed en lees haar voor over de aap met de blauwe billen.
Als de dames slapen gaan soof en ik de maaltijden voor morgen voorbereiden en het huis opruimen en schoonmaken. Morgen is er een bezichtiging van het huis (dat dus te koop staat). We mogen dan niet thuis zijn dus moet er een picknick voorbereid worden en we maken een ovenschotel.
Tegen middernacht komt Colin thuis en zijn wij ook bijna klaar met alles.

 vorig verslag

 volgende verslag