welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Klote scheermessen!!!

Latacunga 28-5-2008.

's ochtends zijn we druk met het bekijken van de Galapagos foto's en om die op de site te zetten. Ook bel ik Sophia even om haar succes te wensen met de komende bevalling. Tot mijn verbazing hoor ik vers kinder-gekrijs op de achtergrond wanneer ze opneemt!! Is ze eergister al bevallen!! Het is een meisje en ze heet Isla (Uitspraak: Aila)

's Middags pakken we de bus naar Latacunga. Wanneer we uitstappen zie ik dat mijn dure camera tas met een scheermes bewerkt is. Godverdegodver! De tas heeft de hele tijd tussen mijn benen gestaan maar tijdens de rit heeft een jonge vrouw "per ongeluk" geld tussen ons in laten vallen. Ze dook gelijk met haar hoofd tussen onze benen. Dus wij haar wegduwen. Onze tas oppakken en opstaan zodat ze haar geld kon zoeken. Nu blijkt dus dat dit een truc was. Kutwijf.

We checken in bij Hostal Tiana dat gerund word door Jose-Luis en Katrien. Katrien heb ik in Quito al eens ontmoet. Een super leuk hosteltje in een mooi oud pandje rond een leuke binnenplaats. Op het binnenplaatsje zit ook een kapper waar ik mijn haar laat verven. Het gave roze/rood van 2 weken geleden is al helemaal vervaagd. Nu is het donker bruin/rood. 's Avonds eten we een lekkere lasagne naast de verwarming en duiken we vroeg ons bed in.

Hostel Tiana.
www.hostaltiana.com
Guayaquil 5-32 y Quito.
Latacunga.
Tiana@tributrek.com
03-2810147
Dormbed 8 incl breakfast.
Double 10 p.p. incl. breakfast.

vorig verslag

volgende verslag