welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

9 uur vertraging

Quito 17-5-2008.

Jeroen komt vandaag!!! Ik doe de hele dag niet veel. Even de was ophalen, pinnen en naar de supermarkt en verder afwachten totdat ik naar het vliegveld mag om hem op te halen. Ik loop naar het hostel van Martijn want hij vliegt vandaag terug naar Nederland. Hij gaat in het vliegtuig waarmee Jeroen aankomt. We delen dus de kosten van de taxi.

Martijn zegt nog iets over het feit dat er altijd iets mis is met zijn vluchten maar ik negeer dat. Maar Martijn blijkt gelijk te hebben. Ik ben bijna een uur te vroeg op het vliegveld en zit dus al eventjes te wachten als de info op het bord over de Iberia vlucht in 1 keer verdwijnt. Hmmmm, geen goed teken.
En er komt verder ook helemaal geen info!!. Een uur lang zien we niets anders dan een zwart vlakje op het bord. Er word niets omgeroepen, er is geen informatie balie of personeel te zien. Uiteindelijk heeft iemand ergens info vandaan dat zich begint te verspreiden. De vlucht is doorgegaan naar Guayaquil! Opluchting dat ie niet tegen een berg gevlogen is maar echt blij worden we hier ook niet van. Als het goed is komt hij nu aan om 21.00 Ik besluit maar weer een taxi naar huis te nemen want ik moet mijn medicijnen met het avondeten nemen en ik had niet verwacht niet voor het avondeten thuis te zijn.

Om 21.00 sta ik weer op het vliegveld als mijn telefoon gaat. Jeroen!! Hij staat nog steeds in Guayaquil !! De vlucht zat vol. De informatie voorziening daar is al net zo slecht als in Quito. Niemand weet wat er gaande is. Maar....ze hebben gezegd dat hij over een uur zou boarden. In de wachtruimte hoor ik inderdaad van andere wachtenden dat het tweede vliegtuig om 23.00 gaat aankomen. 23.00 word 24.00 en dat word weer 0.30.....zucht Om 1.00 sla ik dan eindelijk mijn armen om een vermoeide Jeroen heen! Heerlijk. Om 2.00 liggen we dan eindelijk in bed. Jeroen heeft er een reis van 29 uur opzitten. (En volgens hem was zijn vliegtuig de vlucht naar Madrid, arme Martijn. Die heeft dus ook 9 uur vertraging!)

 vorig verslag

 volgende verslag