welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Ontmoeting

Bangkok 10 t/m 13-2-2008

Ik begin nachttreinen echt leuk te vinden! Vraag me niet waarom maar ik kijk er zelfs naar uit. Al valt het niet mee om in het bovenbed te klimmen met veel spierpijn.
Om 6.00 's ochtends staan we op het station van Bangkok. Accommodatie vinden op dit tijdstip van de dag is bijna onmogelijk. Dus ga je bij een receptie zitten met een boek en is het afwachten. Om 11.00 komt er een kamer vrij. Net op tijd want ik moet ondertussen toch nodig naar de WC!!!
Ik spreek met Nelly en Patricia af om 14.00 voor de lunch. Daarna gaan we even kijken bij een Mui Thai bokstraining. Ik vind dat altijd wel mooi om te zien.

Maandagochtend ga ik naar de tandarts voor het plaatsen van een kroon. 's middags probeer ik een beetje kleur op te doen bij het zwembad. Want bruin wordt je niet van reizen in Azië. Je loopt zo veel mogelijk in de schaduw (als er zon is) en ik heb al in maanden geen strand gezien. Jeroen vertelde via de mail dat het lente is en hij al een bruine kop krijgt ....shit.
's avonds heb ik afgesproken met Els en Aldert van www.wereldopreis.com
Ik heb ze nog nooit ontmoet maar volg hun site wel en zij de mijne. Aldert blijkt jaren in Amersfoort te hebben gewoond! Een leuk stel en een leuke avond!

Dinsdag werk ik aan de site en aan mijn kleur. Lees mijn boek uit en ga naar de kapper en dan is je dag zo voorbij

Woensdag is mijn allerlaatste dag van deze trip. Morgen zie ik Jeroen weer en sta ik in het koude Nederland!
Maar niet voordat ik mijn allerlaatste bezoek aan de tandarts breng. De kroon moet nog 1 keer bekeken worden en bijgewerkt. Hij was express wat aan de hoge kant omdat ie nog wat kon zakken. Hij moet dus nog wat bijgeslepen worden. Helaas heb ik een afspraak op het verkeerder tijdstip van de dag.
Ik ga meestal met de taxi naar de tandarts omdat het nauwelijks duurder is dan de boot+skytrain.....maar dan moet de taxi wel gewoon binnen een half uur er kunnen komen. Meestal geen enkel probleem maar vandaag deed ie er dus 1,5 uur over! en op de terugweg ook :-(

Nederland....ik kom er aan!!!!!!

 vorig verslag

 volgende verslag