welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

E.H.B.O. voor katten

Mabul 4-1-2008

Afgelopen nacht stopte de muziek op een fatsoenlijk tijdstip dus ik heb eindelijk redelijk geslapen. Heel irritant aan Uncle Chan's is dat je om 8.00 's ochtends moet uitchecken. Zo vroeg heb ik nog nooit ergens gezien. Maar het meest bizarre daaraan is dat je niet voor 16.00 van het eiland af kan en dat dit ook het tijdstip is waarop de nieuwe gasten binnenkomen.

's Ochtend ga ik snorkelen met Anja en Andrew (een Hugh Laury (House) Look alike). De jongetjes omcirkelen ons dus zien we onder water meer lachende koppies dan iets anders. Hoewel de vissen zich niet echt iets aantrekken van de drukte in het water.

In de middag draait alles om een kitten. Een aantal dagen geleden gevonden. Andere zijn er mee naar een dierenarts geweest en hij deed het de laatste dagen goed. Nu niet! Hij loopt niet, hij eet niet, hij heeft diarree gekregen en hij drinkt niet. Met een spuitje proberen we dus wat vocht in zijn keel te spuiten in de hoop dat ie niet verder uitdroogt. Aan het einde van de middag neem ik de boot naar Semporna en check in bij Scuba Junkie Backpackers. 's avonds blijkt mijn kamer boven een bar met lifemuziek te liggen. ik word echt GEK!!!! Ik heb nu al 10 nachten op rij slecht geslapen!! ik ben zo MOEHOEEE!

Tip:
Scuba Junkie Backpackers in Semporna.
Ruime, nette kamers en meestal geen life muziek in de bar die er onder ligt.
30 Ringgit voor een dormbed (airco) wanneer je geen duiker bent.,br> Ze staan goed bekend om hun duikschool en snorkeltrips!

 vorig verslag

 volgende verslag