welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Little India

Singapore 11 t/m 13-12-2007

Op goed geluk maar naar het vliegveld van Fiji gegaan en zowaar ging mijn vlucht. Wel pas 1.5 uur later dan de bedoeling maar mijn aansluitende vlucht in Sydney kwam niet in gevaar. In Sydney had ik zelfs nog 2 uur de tijd. Helaas hadden ze op het vliegveld geen Bundaburg gingerbeer en daar had ik stiekem wel erg op gehoopt. De vlucht naar Singapore verliep ook prima. Wat is Singapore toch schoon!! De metro is smetteloos. Iets na middernacht kom ik mijn hostel binnengestommeld. Ik ben nu 24 uur onderweg geweest en dus knap gaar.

Tja, Singapore... ik ben er al eerder geweest en heb toen gezien wat er te zien valt. Verder kan je hier alleen maar winkelen. De 2 dagen hier besteed ik dan ook voornamelijk achter de computer. Het is duidelijk regenseizoen dus moet ik winkelen voor een nieuwe paraplu (0.80 eurocent!!). Mijn horloge is vorige week kapot gegaan en mijn koptelefoontje is aan gruzelementen dus die worden ook vervangen.

Ik verblijf in de wijk Little India en daar is het leven op straat geur en kleurrijk. Aan lekker eten kom ik niet te kort dus zo'n straf is Singapore nu ook weer niet.

Tip:
Inncrowd backpackers hostel.
73 dunlopstreet in Little India.
Singapore.
www.the-inncrowd.com
11-Bed dorm S$ 20= ongeveer 9.50 euro. Inclusief ontbijt.
Schoon, goede locatie en goede plek om medereizigers te onmoeten.

 vorig verslag

 volgende verslag

fotoalbum