welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Cycloon Daman

Nadi 6-12-2007

De Cycloon (Daman) heeft de afgelopen nacht niet de verwachte route afgelegd. Hij hangt nog steeds boven de noorderlijke Yasawa eilanden. Daar waar ik 2 dagen geleden was. Ze verwachten hem nu over een paar uur hier. Ik wilde eigenlijk een homestay gaan dien in 1 van de dorpen in het noorden van het hoofdeiland maar ik "mag" niet van de receptiedames hier. Ze zien me liever in een stevig gebouw dan in een hutje. Aangezien Daman waarschijnlijk het noorden gaat raken moet ik toegeven dat ze misschien wel een punt hebben.

Dat hele Cycloon gebeuren is raar. Om de 2 uur hangen er nieuwe printjes van de radarplaatjes met de verwachte route en windsnelheden. Daarnaast de lijsten met de geannuleerde luchten (allemaal) en boten ( ook allemaal) En buiten is het windstil. Wel wat bewolkt en af en toe regen maar verder merken we hier helemaal niets. Het enige dat we merken is dat er vandaag helemaal niemand is uitgechecked en ook niemand ingecheckt. In Nadi is dat zeer vreemd. Dit is een plek waar iedereen op doorreis is.

De Cycloon is trager dan men dacht. Eerst zou hij om 9.00 's ochtends aankomen. Toen om 12.00, Toen om 18.00 en nu verwachten ze hem rond middernacht. We zullen het zien.......................!

 vorig verslag 

 volgende verslag