welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Naar een Hollywood premiere.

Los Angeles 16-10-2007

´s ochtends maak ik gebruik van de gratis hostel shuttle naar Santa Monica Beach. Kim zit ook in de bus dus besluiten we samen op pad te gaan. Santa Monica is sjiek en het strand is gaaf. Enorme palmen in een park met een fietspad maken het plaatje dat we kennen van tv compleet. En natuurlijk de Baywatch uitkijkposten! Na de pier van Santa Monica lopen we richting Venice Beach. Het weer is vandaag lekker. zo´n 20 graden en maar een beetje bewolking (gister miezerde het). We hebben dolfijnen en pelikanen gezien!!

Venice Beach is een waar hippy resort. Overal straat artiesten en kraampjes. Ook is hier een openlucht sport school waar Arnold Schwarzenegger (schrijf je dat zo?) is ontdekt. We hebben echt een geweldig lekkere lunch bij een soort chinees restaurant en krijgen een doggybag mee ( hoe amerikaans!)

 

De bus terug doet er wel 1.5 uur over dus we moeten een beetje haasten voor een goed plekje om sterren te spotten. 30 days of night met Josh Hartnett en Melissa George gaat in Premiere. Met het fototoestel in de aanslag staan we dus te staren naar de rode loper aan de andere kant van de weg. Best wel grappig om eerlijk te zijn. Met mij 10x zoom kan ik best aardige foto´s maken. Ik heb Josh er in iedergeval goed op staan.

We stonden na afloop te overleggen waar we gingen eten toen iemand ons vroeg of we misschien naar de film wilde??? DE!!! Film!!!!! 5 minuten later zaten we dus IN de premiere zaal ZO ZO ZO gaaf!!!!! (zelfs als je niets om film geeft zoals ik) De film zelf was er 1 van het soort gruwelijke Horror maar toch best aardig. Na afloop lopen we nog even door het groepje sterren, producers en ander spul en dan gaan we eindelijk eten.

vorig verslag

volgende verslagen