welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Lalalala LA!

 

Los Angeles 14-10-2007

Vandaag vertrek ik naar Los Angeles dus pak ik ´s ochtends eerst mijn tas in en ga wat rond wandelen. Er is een leuke markt op Broadway en daarna ga ik richting het Guggenheim Museum. Helaas staat het in de steigers terwijl juist de buitenkant de attractie is. Het spiraal gevoel heb je binnen niet zo sterk als ik verwacht had. Na Guggenheim loop ik naar het metropolitan museum en daarna door Central Park terug naar het hostel.

En dan begint een lange lange reis naar Los Angeles. Ten eerste maak ik de fout in de keuze van metrolijnen. Er gaan er 2 naar JFK Airport. Een noord en een zuid lijn en de noord lijn is voor mij de snelste.......maar niet wanneer je halverwege er achter komt dat de lijn niet verder gaat omdat ze op zondag onderhoud plegen.
Dus moet ik terug en via de zuidlijn. Na 2 uur metro rijden sta ik op JFK. 2 uur later boarden we en 3 uur daarna (!!!) vliegen we. Dit is mijn absolute vertragings record. 3 uur in een vliegtuig zitten en NIET vliegen! De vlucht is prima en duurt 6 uur. Het is 0.45 wanneer ik aan kom in LA (3.45 NY time) en hierdoor heb ik ook pech met de shuttle bus. Ik zit helemaal in mijn uppie op een lege luchthaven 2 uur lang te wachten tot er een shuttlebus is die me mee wil nemen. Om 4.00 duik ik eindelijk mijn bed in.....pfffffffff

vorig verslag

 volgende verslag