welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Going to New York.

Londen, 10-10-2007.

Maili kruipt 's ochtends bij Sophia en mij in bed. We spelen dat het bed een hut is en een boot. Na het ontbijt gaan we wandelen in Hydepark. De buurt er omheen is poepiesjiek. We komen ook door een lief straatje waar vroeger de stallen waren en zowaar is er nog een manege aanwezig ook! Paarden in hartje Londen! Het regent alweer dus we ruilen het park in voor een pub met thee.

 

Om 13.00 zeg ik Sophia en Maili gedag. Zij gaan terug naar Manchester en ik ga richting New York!!! Wiiieeehoeeee!!! NY!!!! Ik vind het helemaal gaaf dat ik daar nu heen ga. Al word ik wel wat kriegel van de veiligheidsmaatregels op het vliegveld. ZO moet ik bij inchecken vertellen waar ik woon en wat ik gedaan heb ik in Londen, Waar ik ga overnachten in NY en(!) ik moet daar bewijs van laten zien. Tjonge, het lijkt wel of ik rusland in wil. Mijn flesje met water vullen in het toilet zit er ook niet in. Ik word tegengehouden door de schoonmaak dame. Bij het boarden moet ik mijn bril afzetten wanneer ze mijn paspoort bekijken....zucht ik voel me een kudde dier en een halve crimineel.

Ik vlieg voor het eerst met British Airway en heb niets te klagen. Ik kan kiezen uit 30 films en het eten is prima. Een Harry Potter en een Pirates film later land ik in NY. Het is hier net donker en voor mijn gevoel middernacht. Na 1.5 uur sta ik eindelijk buiten en ga op zoek naar de juiste subwaytrain. De trein doet er ook nog eens ruim een uur over dus tegen de tijd dat ik bij het hostel ben mag ik ( gelukkig) gelijk mijn bed in. ( ik heb er weer een reis van 12 uur op zitten)

vorig verslag

volgende verslag