welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

poedel naakt

Barcelona, 23-06-2007

POEDEL NAAKT
Met zo'n titel heb ik jullie aandacht zeker wel????
Nou naakt was nogal aanwezig vandaag. We moesten vroeg op terwijl we de halve nacht wakker hadden gelegen van de herrie op straat. Zo te horen is het goed stappen in Barcelona!
Om 6.45 's ochtends liepen wij met onze rugzakken op richting metro omdat we vandaag naar huis vliegen. Op straat loopt dan altijd een leuke mix van mensen. De fris gewassen aktetasjes en de bijna omvallende stappers. Jongens met armen om meisjes waarvan ze morgen niet meer weten hoe die heette, waterige oogjes en nog heel veel lol.
Nou....1 groep in het bijzonder had lol want 1 van hun maten liep dus poedeltje naakt door de straten van Barcelona.
Voor ons een grappig begin van de dag.

We namen de metro naar het busstation en kochten daar een kaartje voor de bus naar Girona airport. Uurtje later staan we daar en checken in. De vlucht naar Maastricht was prima en wij zijn enthousiast over vliegen op dit vliegveld. Je landt en binnen een minuut gaan de deuren open en kan je het vliegtuig al uit. Je loopt in 2 stappen naar de bagageband waar zowaar de eerste koffer al op ligt! Een heel klein vliegveld waar op dat moment maar 1 vliegtuig is heeft echt voordelen. 15 minuten na het landen staan we al bij de auto.
Het is 13.00 's middags en we hebben kortingsbonnen voor Thermea 2000.
We hadden dus al het plan om het weekje Barcelona af te sluiten met sauna in Valkenburg maar ook om die nacht dan op een camping te gaan staan, maar tjongjonge wat is het koud in Nederland! We willen echt niet met 12 graden in de auto slapen. Dus geen camping zoeken maar gelijk door naar Thermea 2000.
En daar sta je dan, met je blote billen op een groene heuvel in de Nederlandse regen terwijl je 5 uur daarvoor met je rugzak op het zweet op je rug had staan in Barcelona.
Raar maar lekker!

vorig verslag

volgende verslag