welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

wortelkanaal??

Bangkok, 29+30 mei

Vanuit Kanchanaburi nemen we een toeristenminibusje die ons direct naar Ko San Road in Bangkok brengt. Wel zo makkelijk en zelfs goedkoper dan met de gewone bus. Morgen is onze laatste dag in Thailand dus moet er nog even flink geshopt worden. In mijn geval dus op pad om Jeroen's T-shirt verzameling flink uit te breiden.

Woensdagochtend gaan we naar het Grand Palace. We vetrekken vroeg en toch is het al snoeiheet.
Ik mis even de creativiteit om er iets over te schrijven. Daar heb ik deze reis meer last van. Dat komt omdat ik veel al eerder heb gezien.
Maar goed, het paleis is groots en extreem overdadig versierd met glimmende mozaiek. Bekijk de foto's maar, die zeggen meer dan woorden.

 Aan het einde van de middag gaan we naar de tandarts. Mijn moeder heeft ook nog wel wat werk te laten doen en aangezien ze in nederland niet verzekerd is is het de moeite om het hier te laten doen.
Ikzelf kom voor een wortelkanaal behandeling maar gister is er weer een stuk van de bewuste kies afgebroken en ik twijfel aan de sterkte van wat er nu nog staat. Ook de tandarts is niet gelukkig met het nieuwe deel dat afgebroken is. Het gat is dieper dan het tandvlees dus alleen een wortelkanaal behandeling heeft nu geen zin want er moet ook "bone surgery" plaatsvinden. Hij legt een gratis noodvulling aan en ik overweeg om in Juli terug te komen of het ding maar gewoon te laten trekken.

morgen vertrekken we naar huis! wat zal het daar koud zijn....brrrr

vorig verslag

volgende verslag

foto's