welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

camera frustratie

Palmerston North, 18+19-12-2005

Sinds gistermiddag regent het aan 1 stuk door dus staan we geparkeerd in een grote plas. We komen er bijna niet uit zo diep zijn we in het gras gezakt.
We gaan naar Palmerston North om de camera te laten repareren. Alleen is dat een beetje zinloos op een zondag...... we waren even de dagen kwijt. We moeten hier dus rondhangen to morgen ochtend. Jeroen gaat naar het rugby museum en ik ga boodschappen doen.
We rijden iets naar het noorden voor een leuke en goedkope slaapplek in Ashhurst domain. Er zijn mooie wandelingen en vogelkijkhutten. Ook is het druk met picknick mensen en er komt een kerstman in een brandweerwagen langs!

Maandagochtend gaan we dus langs bij de camera groothandel om onze nieuwe camera te laten repareren. Uiteraard was onze garantie alleen voor Australie dus is er weer een hap uit ons reisbudget.
's middags rijden we richting Wellington. Iets er buiten ligt een camping waar Jeroen zijn lol op kan op de kindvriendelijke trampoline en ik me vermaak met het kriebelen van de ezel

TIP
Ashhurst Domain, 15 km N of Palmerston North
$5 pp/pn
toilet, shower
Our marks
Location: 7
Facilities:6.5

TIP
Elsdon Campground
$20 pn
Our marks
Location: 6
Facilities: 6.5

vorig verslag

volgende verslag