welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Lui

Royal Np, 21 t/m 24-11-2005

We gaan in het Royal Np onze tijd uitzitten. En dat is geen straf want het ligt aan een baai en er zijn twee kleine dorpjes in de buurt. Maandagochtend is het droog en zonnig dus gooien we de bus leeg en maken het een en ander schoon. Het weer slaat zo snel om dat we amper genoeg tijd hebben om de boel binnen te halen.

 


Dinsdagochtend wachten de kakatoe's al op Jeroen die al ons verse brood weggeeft. Het zijn ook zulke pracht beesten en de eten uit je hand. De rest van de ochtend brengen we lezend door onder de dekens want het is knap fris. 's middags wandelen we via het mangrove pad, over een gammel bruggetje naar het dorpje. De enige winkel heeft internet dus daar kruipen we achter.
Woensdag gaan we met Jackie rijden. De accu moet wel opgeladen worden als we 's avonds een lampje willen om bij te lezen.
Na 3 dagen niet veel doen moeten we donderdag toch echt eens het park gaan bekijken. De oceanwalk is een beroemde wandeling (2 dagen) en wij lopen daar een stuk van. Gelukkig is het bewolkt want de begroeing komt tot je knieen dus in de zon zou het geen pretje zijn. De ruige kliffen zijn prachtig.
Van het lopen krijg je trek. We halen Fish&Chips en gaan dat op het strand opeten. Na zo'n stevige avondmaaltijd kun je maar beter een beetje bewegen. We klimmen van de rotsen op een prive strandje. Als je een beetje geld te veel hebt kun je hier in Sydney echt heel prachtig wonen!
We wandelen van baaitje naar baaitje en gaan opzoek naar de Aboriginal Carvings in de rotsen. De zoektocht waard want ze zijn mooi

TIP
Bonnie Vale Campsite in Royal NP
$8pp/pn and a carfee $11 per day or an anuall pass
Brand new facilities! Need to book in the weekends!!!
Our marks
Location: 7
Facilities: 8

vorig verslag

volgende verslag