welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

pizaaargghhhh

Padangbai, 3+4-08-2005

We zijn al een tijdje in Padangbai maar het weer is nog niet goed genoeg geweest om te gaan zwemmen. Vandaag is de Blue Lagoon echter rustig en kunnen we dus veilig het water in. Natuurlijk doen we dat niet zonder snorkel en we zijn aangenaam verrast. Hier zitten weer compleet andere vissen dan in Maleisie en Thailand en het koraal is kleurrijk.
Vandaag staat er ook voor het eerst weer eens een zonnetje maar daarin houden we het niet lang uit.
's middags werken we aan de reisverslagen. Aan het einde van de dag is het eb geworden en we lopen langs de poeltjes om te kijken wat er in is achter gebleven. Zeekomkommers, zee-egels en dan schrik ik me de.........! het is lang, dun, zwart/wit gestreept en dat betekend maar 1 ding!
Giftige ZEESLANG!
Op land ben ik bijna aan slangen gewend maar in zee zijn ze zoveel sneller dan ik ooit kan zijn. Ik vindt dit dus geen leuke vondst.
Einde poeltjes kijken
In het dorpje lopen we tegen een hanen gevecht training op. Het is een mooi gezicht en de hanen brengen elkaar geen schade toe. Zodra duidelijk is dat er eentje domineert wordt het spel gestaakt.
Morgen vertrekken we naar Lombok dus trakteren we onszelf voor de laatste keer op de prima pizza's van Puri Rai

De volgende ochtend trekken we allebei de conclusie dat de pizza deze keer niet prima was. We hebben weer eens een voedselvergifteging te pakken en zijn dolblij met onze kamer met eigen toilet. Geen boot naar Lombok dus voor vandaag.
's avonds proberen we voorzichtig iets te eten want we moeten onze eerste malariatabletten in nemen. Gelukkig accepteert ons lichaam de witte rijst

vorig verslag

volgende verslag